Masini 3 - Cars 3 dublat in romana

Description

Masini 3 - Cars 3 dublat in romana

Masini 3 Cars 3 Online Dublat In Limba Romana HD Disney Noi


Descriere: Fulger McQueen considerat ca aparținând trecutului își propune să dovedească într-o nouă generație de curse că el este încă cea mai bună mașină de viteză din lume, așa că participă într-o competiție mondială unde are rivali de ultimă tehnologie.



Server I

11 comentarii

11 comentarii

Trimiteți un comentariu

  1. Un desen pentru copii ,intradevar dar cu multa morala
    Morala:nu te lasa pana nu ajungi ce ai vrut sa ajungi
    5 stele

    RăspundețiȘtergere
  2. Păcat ca merge asa de rău, aveți potențial, dar merge rău și se încarcă de multe ori nu apuci sa vezi prea multe, păcat..

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa parerea mea nu prea mi a placut deoarece fulger merita un upgrade nu o inlocuire nu cred ca era asa de bătrân primul a fost facut in 2006 si sunt eu nascut pe 2006 are 14 ani frate aproape am plans la sfarsit cand toata atentia a fost acordata doar lu șbob aia si nu lui fulger zici ca nu putea sa i dea mare upgrade ce drq ia schimbat doar vopseaua

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici iti dau dreptate daca nu mai e fulger nr 1 nu mai exista desenul pentru mine

      Ștergere
    2. nu îi trebuia upgrade.. in cars 2 în a doua cursa Mcqueen îl intrecea bară la bară pe Francesco care fiind formulă avea un top speed de 220mph adica (350-360) kmh fiind mult mai rapid decât Storm.. incă o chestie pe care am observat-o este ca fiecare masina noua este facuta ca Storm iar Mcqueen poate intrece pe oricare... deci de ce nu ar putea sa îl întreacă si pe Storm? Hai sa vorbim putin dupa antrenamentul pe care l-a avut cu Smokey (Fumuriu) pe la finalul filmului.. pot zice că Mcqueen mergea mai repede poate antrenamentul i-a dat niste viteză sau poate doar își revenise. Iar la final el ar fi trebuit sa termine ultima cursa cu siguranță îl întrecea pe Storm probabil cum a făcut-o Cruz.. dar dacă stau sa ma gândesc pentru ea era prima cursa nu avea deloc experienta doar era o masina noua exact ca si Storm deci aveau doar viteza...însă cum a reușit sa facă mișcarea lui Doc la final fără pic de experienta? Singurul care putea face miscarea aia era Mcqueen . oricum nu îți fă griji probabil sunt sanse sa apara cars 4 și să îl vedem acolo pe Mcqueen întrecându-i pe toti! :D

      Ștergere
  4. Este umpic tras de par si glume unele idioate dar merge 9/10

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreau sa il vad iar pe fulger pe piste nu pe ea va rog mult si ea este un pilot bun dar eu am crescut cu fulger nu cu ea deci vrea ca el sa fie din nou pe piste.

    RăspundețiȘtergere
  6. Il vreau inapoi pe fulger pe piste va rog mult. Dacă veți face care 4 bagati.l pe el pe piste. Filmul 10/10

    RăspundețiȘtergere
  7. Va apărea si cars 4 vreau sa îmi răspundă cnv cat de rapid e posibil va rog!!

    RăspundețiȘtergere